10 jarige Valleilijn viert feest met Food & Winter Festival

Op zaterdag 10 december vindt langs de bus- en treinstations van de Valleilijn (Wageningen – Ede-Wageningen – Amersfoort) het Food & Winterfestival plaats. De Valleilijn bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een hop on, hop off festival.

Gratis reizen

De hele dag kunt u gratis reizen met de Valleilijn trein van Ede-Wageningen naar Amersfoort vice versa. De Valleilijn bus Wageningen – Ede-Wageningen is gratis tussen 11.00 – 16.00 uur. Bij verschillende stations zijn feestelijke activiteiten te vinden en staan diverse foodtrucks. Als u deze dag van of naar station Amersfoort wilt reizen kunt u een ticket downloaden via www.ervaarhetov.nl, zodat u gratis op het station kunt in- en uitchecken. Met dit gratis ticket kunt de gesloten toegangspoortjes op station Amersfoort openen.

Korting bij foodtrucks

Reizigers krijgen op vertoon van hun OV-chipkaart of een Valleilijn Festivalticket korting bij de foodtrucks. Ook kunnen de bezoekers een familiebezoek naar Burgers Zoo winnen wanneer zij een leuke of gekke festivalfoto posten op de facebookpagina van www.ervaarhetov.nl of sturen naar info@valleilijn.nl.

10-jaar-valleilijn

Het festival wordt georganiseerd door de Provincie Gelderland, Connexxion en Syntus, die verantwoordelijk zijn voor de Valleilijn. Dit in nauwe samenwerking met de diverse gemeenten waar de Valleilijn rijdt.