OV-Chipkaart poortjes station Amersfoort dicht

De OV-chipkaart poortjes op station Amersfoort gaan op 24 oktober 2016 definitief dicht. Om te checken of alles goed werkt zijn er twee testdagen, 10 en 11 oktober. Ook dan zijn de OV-chipkaart poortjes op Amersfoort afgesloten. Er zijn een paar dingen waarop u moet letten.

Let erop dat u bij vertrek vanaf station Amersfoort voor een reis met de Valleilijn incheckt bij een poortje van de Valleilijn. Checkt u voor een reis met de Valleilijn in bij een NS poortje, dan heeft u geen geldig vervoerbewijs voor de Valleilijn.

Bij het verlaten van station Amersfoort kunt u alleen uitchecken bij de poortjes van de Valleilijn. U bent ingecheckt op een Valleilijn station bij een incheckpaal van de Valleilijn, uitchecken bij een poortje van NS is dan niet mogelijk, de poortjes zullen dan gesloten blijven.

Zowel tijdens de testdagen (10 en 11 oktober) als ca. twee weken na de definitieve sluiting op 24 oktober is er service personeel aanwezig op station Amersfoort.