Zondag 15 maart: met Boekenweekgeschenk gratis met de trein

Op zondag 15 maart is het weer zo ver: dan mag u gratis reizen met de trein op vertoon van het Boekenweekgeschenk, zoals traditiegetrouw op de laatste zondag van de Boekenweek. Ook in de Valleilijn-trein.

Het Boekenweekgeschenk is deze dag een treinkaartje, geldig voor 1 persoon, 2de klas, in alle binnenlandse treinen van NS, NS International*, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia.

Dit jaar is het Boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen, geschreven door Dimitri Verhulst. U krijgt het van 7 t/m 15 maart gratis in de boekhandel bij aankoop van Nederlandstalige boeken (t.w.v. minimaal € 12,50).

U kunt in de trein zowel de papieren versie als de e-boek versie tonen. Reizigers hoeven met het Boekenweekgeschenk niet in- en uit te checken. Op stations waar alle poorten zijn gesloten, kunt u met de vierkante barcode op de achterzijde van het boek een poortje openen door deze voor de barcodelezer te houden.

*Niet geldig in Thalys. Wel geldig op binnenlandse trajecten in IC Brussel, IC Berlijn en ICE. Voor Intercity direct is geen toeslag verschuldigd. In de bijlage de cover van het boek.