December: voordelig met de trein in het weekend!

Tijdens de weekenden in december (ook 30 nov. – 1 dec.) mag u in de Valleilijn-trein reizen met 40% korting! U moet wel de speciale coupon kunnen tonen die u kunt downloaden via ervaarhetov.nl.

De coupon is geldig als een kortingskaart voor de gekozen dag. U moet dus wel een geldig treinkaartje kopen, maar tegen het voordeeltarief van 40% korting. Bij controle laat u de coupon en het treinkaartje zien.

De treinkaartjes zijn te koop bij de automaat op de stations of als e-ticket via ns.nl. (Voor reizigers die in Hoevelaken instappen is een e-ticket de enige optie, op station Hoevelaken zijn geen treinkaartjes verkrijgbaar.)

Deze actie geldt alleen op de trein van de Valleilijn tussen Ede-Wageningen en Amersfoort. (Dus niet geldig in de treinen van NS!). En uitsluitend geldig in de weekenden in de maand december (incl. zaterdag 30 november).

Connexxion wil hiermee het gebruik van de trein stimuleren in de feestmaand december.

Download de actiecoupon via ervaarhetov.nl